5ÉVESA10ESMOZI – A NOVEMBERI MŰSOR :-)


Balról a fanfárok szólnak, jobbról a tüzijátékos petárdák robbannak 🙂 …de jó lenne, pedig tényleg hiszitek vagy sem 5 esztendeje kezdődött újra a mozis élet a városban. A tiszteletkör most őszintén szól, nagyon kellett hozzá az önkormányzat vagány kiállása, áldozatvállalása!

 

Már januárban lerendeltem október végétől minden vetítési napra az orosz krémtorát, francia krémeseket Nektek kedves vendégek ünneplésileg’ – a pezsgő is a fagyasztóban ott purnyad – betett nekünk is a koronásvírus… A krémtorta nem diffundál át a maszkon, a pezsgőt már szívószállal sem merem meginni, meghát az alkohol???? Hol???? Brrrrr! 🙂

Ez most egy ilyen esztendő, kibírjuk – azért örülünk ha néha benéztek hozzánk köszönni, mi megköszönjük – a nagyonnagyfilmek’ a forgalmazóknál a dobozban egyelőre a jobb időkre csak Rátok várnak. Vannak azért izgalmas alkotások és élmények addig is, mégsem picsorgunk, vetítünk.

E hónap kiemelkedő eseménye nálunk: november 25-én este vendégünk Raffay Ernő professzor úr és barátom Petheő Attila felvidéki töri tanár TRIANON 100 évfordulóján!!!!

A kedvünk tö-ret-len, a novemberi műsort pedig itt tölthetitek a szokások PDF-ekben, ami új ablakban nyílik Nektek:

MOZIMUSOR_BIANCO_a4_ketoldalas_20201026

10smozi_allo_a4_1026_01

 

 

SZÁMÍTUNK RÁD!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s