FOGLALÁS A +36-31-783-6668-ON


A foglalós mobil a zsírkirály’ +31-783-6668 és ha épp nem vagyunk nyitva és – nem “ismeretlen” vagy “rejtett” számról – keresel minket visszahívunk (addig zargatunk amíg elérünk 🙂 Közösségi portálokról érkező foglalásokat nem tudunk figyelni (szerintem Te sem tudnál egyszerre a kedves vevőre, a kasszára, a jegyszoftverre és a visszajáróra koncentrálni). Gyere moziba, ha biztosra akarsz “jönni” előtte CSÖRÖGJ. Ha személyesen bejössz, elővételben is válthatsz jegyet! 


Telefonon | kedden 9.30-15.00 között. Vetítési napokon | általában szerda, csütörtök, péntek, szombat | 13.00-tól 20:00-ig – az aznapi utolsó vetítés kezdetéig. Rendkívüli vetítési napokon a mozi előtt egy órával nyitunk 🙂
– A meghirdetett előadások bármelyikére lehet helyet/jegyet foglalni 10 nappal előtte. A jegyfoglalásod 30 perccel az előadás előtt törlődik, ha nem viszed el a jegyet.
– Előzetesen megvásárolt jegyeket nem váltunk vissza – máshol sem szokás.
– az SIMPLEPAY OTP alkalmazás használatával/működő bankkártyával is tudsz a mozijegyért fizetni .

A moziműsort megtalálod:
google naptár (kereső mezőbe beírod “10smozi google naptár”)
facebookon “10smozi” a füleknél az események
– a youtube-on jelen vagyunk, instagram-on “10smozi”, a twitter-en, tumblr-en
– a 10smozi.com weboldalra feliratkozhatsz, a bejegyzésekről, változásokról a megosztás pillanatában értesülsz (minden bejegyzés innen kerül át a közösségi oldalakra) | a weboldal okostelefonra is készült – asztali gépen is kiválóan működik | a “mutat” gombot ha megtalálod az oldalon a jobb vagy a bal felső sarokban onnantól ráérzel. A havi moziműsor a Hírmondóban is megjelenik, a régiós TV-ben ott vagyunk és a webodalról PDF-ben letölthető. A Mindenható után, Georges Lucas, Béla és Margitka mellett Ti, Közönség vagytok az éltető erőnk.


10’S MOZI | Nyergesújfalu, Kossuth Lajos utca 26. /Térségi Közösségi Ház/
üzemeltető: Ady Endre Művelődési Központ és Könyvtár
2536 Nyergesújfalu, Kálmán Imre tér 1. | képviselő: Kákonyi Gellért +36-20-579-6270

Fenntartó: Nyergesújfalu Város Önkormányzata


SZÁMÍTUNK RÁD!