007 MÁR TÉNYLEG NINCS IDŐ MEGHALNI


Ha azt számolod mennyit kell még aludni a legújabb James Bond film bemutatójáig, jó hírem van már csak ötöt. Szeptember 30-án este nyolckor 2D-ben premierben mi is kezdünk. Aki még csak a papíralapon (PDF-ben) kiadott műsort skubizza – kérem a megértéseteket az amerikai stúdió döntése alapján 29-én szerdán este nem lehet elővetítést tartani, sebaj szerdán este magyar sikerfilm: a TOXIKOMA lesz!
A 007-es legújabb, 2020. áprilisa óta várt kalandjait tartalmazó digitális kópia a dobozában épp a Barco mozigépünkkel kokettál. Még pár nap és találkoznak (szerelmi nászuknál én tartom a gyertyát – dugdosom a kábeleket, rövid lesz a nász mert a visegrádi mozisok is épp ezzel a filmkópiával készítik az ottani nászhetet a filmnek….).
Szeptember 30-tól 007 Nincs idő meghalni – premierben, 2D-ben aznap és pénteken – szombaton már 3D-ben szerepel, aztán szépen osztva egész októberben ígyis-úgyis.
Már most a történelmet írjuk – persze Anonymus, Kézai Simon, Brodarics István után szabadon…. 2015 késő őszén a mozi pontosan a 007 Spectre c. filmmel hívta első nézőit, aztán pikk-pakk és itt van újra Daniel Craig alias Bond… James Bond, Adriennt is már az ötvenezredik vendégünkként köszönthettük örömmel szeptember 23-án 🙂
Figyeljétek a weboldalunkat, közösségis beírásainkat – a komplett októberi műsorunk kész, rövidesen publikáljuk. A mozimobilt ismeritek +36-31-783-6668 – elértek minket, szeretettel várunk Benneteket!

SZÁMÍTUNK RÁD!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s