A HAZAI MOZIK VISSZAVÁRNAK | MÉG EGY KÖRT MINDENKINEK :-)


Igen, visszavárunk Benneteket – mi is természetesen kivesszük a részünket az országos kampányból – részei vagyunk a bizakodó hangulatnak!!! A weboldalunkon, közösségi oldalainkon hangsúlyosan megjelennek ezek a kampányelemek – remélem nem bánjátok. Július hónapot nagyon szépen “abszolválta” a mozink – a lexebb’ időket mutatja a nézőszám, nagyon közel kerültünk az ÖTVENEZREDIK NÉZŐ köszöntéséhez is 🙂
Az augusztusi műsort publikáltuk – remélem már kiragasztottátok a hűtőre, igyekszünk a műsort tartani, ha meg változás lenne azt itt a weboldalon, a közösségi oldalakon nyomon tudjátok követni.
Augusztus 5-én egy igazi vadkeletes filmmel kezdünk 17:15-kor a “Hajszra és cselőre” c. filmmel amely a hortobágyi csikós életről is szól – 19:00-kor a “Még egy kört mindenkinek” c. szinkronos dán filmet vetítjük. ….erről a filmről szívesen írnék de nem fogok, mert háromszor láttam és elfogult vagyok… egyszerűen patentra össze van rakva és emlékezni fogsz rá évek múlva is ha megnézed.
Találkozunk holnap a moziban – megkezdjük a hosszú augusztusi vetítések sorát! A mozimobilt tényleg ne feledjétek +36-31-783-6668 – ha épp nem vesszük föl és nem privát számról hívsz visszahívunk.
A gépházból a Gellért 🙂

SZÁMÍTUNK RÁD!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s