CSAK NEKTEK – IKSZPESÖLLI FOR JÚ :-)


Kedves Mozilátogatóink!
Május 2-án elindult újra a mozis életünk és szépen, komótosan de jönnek-jönnek a filmek. A mozis szakma, a filmforgalmazók is “szívatóval” indultak – de elindultak 🙂 Innentől kezdve a mutatványunk már közös, mi elhozzuk a legújabb alkotásokat, járvány volt/van a stúdiók napi teszteléssel forgattak és készültek a mozifilmek Magyarországon is, rengeteg élmény van már képkockáckra rögzítve 🙂 Május végén a művészfilmek kedvelőinek CIRKO filmfesztivállal készülünk.
A 10smozisok köszönik jól vannak, a két szputnyikkal szépen “bazseválunk”. Én Puskint olvasok cirill nyelven és a yandex orosz webböngészőre cseréltem a chrome-t…. Nagylányomtól tanultam egy nagyon fontos dolgot: “Haladjunk!” hisz több mint egy esztendeje már nem a saját életünket éljük, vigyázni szeretnénk magunkra és Rátok, nézőinkre, vendégeinkre.
Szabályokat betartva várunk Benneteket, az oltási plasztikkártya a felnőtteknél szükséges, a jó hangulat még a kártyánál is fontosabb bárkinél 🙂 Figyeljétek a weblapunkat és a közösségi megjelenésinket (nem a “megosztásokat” – nem vagyunk megosztók). Ha bármiben elakadtok csörögjetek a mozimobilon +36-31-783-66668.
Őszintén, Gellért a mozigépházból

SZÁMÍTUNK RÁD!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s