SVÁJCBAN MÁR NYITHATNAK A MOZIK


Ha “féknyúz” címet adtam volna-e posztnak így kezdtem volna: “nyithatnak a mozik”, aztán a poszt bevezetőjébe vagy inkább a tárgyalás részében vallom be kisbetűvel töredelmesen – Svájcban már indulhatnak újra a vetítőgépek.

Nem vagyok jártas a svájci mozis életben, próbáltam keresgélni svájci mozik weboldalain  – mérsékelt sikerrel egyelőre, de ez is már csak napok kérdése, lassan visszatér az élet beléjük is.

Arra kérlek Benneteket: ha eddig nem csüggedtetek ezután már tényleg ne tegyétek!!! Hiszen felesleges. Lányom mondta az oltás után, legyünk már túl rajta és haladjunk. A magyarországi mozis élet még nem indult el – a filmforgatások viszont csendben, rendben zajlanak, csak győzzük szuflával nyártól az újraindulást. Ha még nem vettetek centit a vágáshoz, szerintem elég a rövid egyméteres is a háztartásiban…. Naponta egy centit nyessetek.

Kedves Mozilátogatók, a mihamarabbi újratalálka’ reményében gondolunk Rátok – addig Ti is tegyétek meg egészségetek érdekében ami szükséges. Vigyázzunk magunkra-egymásra, ha meg nyithatunk mi biztos vigyázunk Rátok (Putyin bácsi szórta, mi meg felcsipegettük:-), de Nektek is szükséges a többi nézőre majdan vigyázni. Ha bonyolult voltam, priviben telefonon örömmel azért lebontom almára:-)

Szeretettel Gellért a mozigépházból

 

SZÁMÍTUNK RÁD!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s