A NOVEMBERÜNKBE BEKEVERTEK :-)


Ez a mozigépház üzenete Nektek 🙂

“Minden nagyon szép és mindennel meg vagyunk elégedve” – a kicsinek is örülünk, a mozik működhetnek, az elszántakat továbbra is szeretettel várjuk. Vannak szabályok, mi is betartjuk/betartatjuk. A közreadott havi műsorunk módosul – ezt nyugodtan vegyétek készpénzre 🙂 kérlek Benneteket figyeljetek minket, telefonáljatok!!! Ünnep minden másodperc Veletek beszélni.

A Becsúszó szerelem c. magyar vígjáték kikerült a novemberből, viszont az Elváltak klubja c. filmvígjátékot egy héttel előrehozzuk. November 20-án este is lesz vetítés – viszont a november 25-re lekötött Raffay Ernő professzor úrral és Petheő Attila barátommal való találkozó, beszélgetős est elmarad…. mindannyiunk érdekében! Jövőre, normális időben megrendezzük, ebben maradtunk (míg át nem öltözünk) Raffay tanár úrral.

Az aktuális műsort itt a weblapon és a közösségimegosztókon keressétek-figyeljétek, a csüggedést meg hagyjátok otthon ha moziba indultok. Minden szabálynak megfelelünk, Ti is tudjátok így lehet, csak így lehet mozitok/mozink Nyergesen!

Vigyázunk Rátok, vigyázunk egymásra, a filmeket meg nem hagyjuk 🙂 szeretettel, Gellért

SZÁMÍTUNK RÁD!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s