NEMZETI ÜNNEPÜNKÖN


Csak méltósággal szoktam ünnepelni, nem tudok másképp.

Magyar vagyok, Március 15., a forradalom és szabadságharc, a fiatalok, Petőfi, Kossuth, Görgei – a dicsőséges szabadságharc, a nyertes és a fájdalmas vesztes csaták életem részévé váltak. Megáldott a Teremtő a történelem szeretetével – ez már az én hibám, nézzétek el nekem.

Elődeink fiatalosan belenevettek az akkori történelem agyonplasztikázott képébe, nem fogadták el azt, hogy a rendszer, a Szent Szövetség örök és így marad. Nem maradt…jelentem!

Mi maiak, magyarok, csak tesszük a dolgunkat! Rém egyszerű: a mozinak március 15-én NYITVA KELL LENNI, nincs olyan koronás mifene’ hogy ne nyissunk ki. Pont, akkor amikor a koronások trónfosztását kívánjuk 🙂

10:45-kor A MI KODÁLYUNK c. magyar filmmel kezdünk – díszelőadásban, a vendégeink vagytok nincs belépő, délután 3-tól a MŰVÉSZETEK PALOTÁJA csodálatos HD minőségű felvételeit adjuk sorban ingyenesen nemzeti ünnepünk tiszteletére és milyen a sors? ESTE 6-kor az idei OSCAR-díjas ÉLŐSKÖDŐK c. filmet vettük műsorra. Amikor ezt kitaláltuk a fene gondolt az élősködő koronás vírusra 🙂

Szeretettel Várok Minden Kedves Vendéget Március 15-én is Nemzeti Ünnepünkön! A felelősségünk közös, tudjátok, Várunk Benneteket Szeretettel!!!

Üdvözlettel, Gellért a gépházból

SZÁMÍTUNK RÁD!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s