BÁJBÁJ SZÁSA :-)


Most brühühüüüü…. de higgyétek el fontosabb az emberi egészség és élet – mivel erre a koronás mifenére’ jelenleg nincsen gyógyszer/kegyszer’. Alkimisták, boszorkányok (nyugi vannak, itt a nejem, a mozi női magyar hangja), javasasszonyok persze előnyben – náluk már lehet valami a kémcsövekben zöldben bugyogva… Vagy a végén legalább a ráolvasás.

Most húznunk kell egy vonalat – nem hisztizünk, nem pánikolunk: azt kérik könyörögve tőlünk a járványügyisek, hogy kevesebb puszi, kevesebb közösség, ha lehet és aki csak megteheti maradjon otthonában. Tegyük meg! Nem ágaskodunk!

A mozi március 14-én és 15-én a meghirdetett rendben megy, a mozigépet péntek 14:00-ra úgyis helyrepakoltuk. Szeretettel várunk Benneteket erre a két napra a legközelebbi örömteli viszontlátásig. Erről úgyis örömóda szonátát íratok a házi zeneszerzőnkkel Nektek!

A mozis igyekszik megenni addig minden nyimnyám vírust és vetítés után éjjel pálinkával mindjárt sterilizál  – de ez most, a nagyon nem játék, a mozi működését március 16-tól beszüntetjük!!!!

Van két napotok 🙂 14 és 15.

A gépházból: Gellért

SZÁMÍTUNK RÁD!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s