MEGSZÓLAL AZ “ŐSGONOSZ” MOZIS


Itt a december a szeretet és a mozizás hónapja – rengeteg új kedves nézővel. A jegyzet már visszacseng mint egy mantra a régebbi mozilátogatóinknak, újra elmondjuk 🙂

 

A jegyfoglalásod, amit telefonon a +36-31-783-6668-on felveszünk számunkra szent, szerződés! Amennyit foglalsz, a telefonban Neked igyekszünk visszaolvasni a foglalásnál.

A foglalásnál érthetően elmondjuk: ha úgy látjuk, az adott előadás gyanúsan teltházas lesz, kérjük hogy fél órával az előadás előtt érkezzetek. Ez persze azt jelenti, hogy annyi jegyet vegyél át amennyit foglaltál. Kicsi mozi vagyunk, minden emberit megteszünk hogy akit csak lehet beültessünk a 48 férőhelyre – a négy kényelmes ajándék fotelünk bónusz, oda nincs belépő. Az foglalhatja el, akinek a 48 helyre van jegye.

A jegypénztáros persze akkor sem lehet morcos, ha egy telházasnak foglalt/eladott Jégvarázs 2. előadásnál a jegypénztárnál közlöd, hogy a 3 lefoglalt jegyből “á csak 2 kell” …. miközben egy perccel azelőtt közölte másik kedves vendéggel hogy mára már nincs egy darab jegy se…. Nyel egyet…és nem boldog….

 

A jegyfoglalást vegyétek nagyon-nagyon komolyan – ez a mi kicsi mozink életében a minden 🙂 Így tudunk szervezni, plusz vetítést tervezni, egyáltalán létezni. Eddig így működtünk sikerrel, megőrizzük!

Üdvözöl Benneteket a “legesleggonosszabb” szőrmebundás/nejlonotthonkás mozis, a Gellért

SZÁMÍTUNK RÁD!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s