MÚLT KARÁCSONYT ÉS JÉGVARÁZS 2-ŐT SOSE HAGYJUK ABBA :-)


Tényleg csak a tények rögzítéséért 🙂 A holnapi – december 11. 18:15-ös – Múlt karácsony c. romantikus vígjátékra jelen állás szerint már nincs jegyünk. Nem kell senkinek sem reggel a szablyájába dőlni és 100-as papírszebkendő csomagot magához venni, ha elegendő érdeklődő van még egy vetítésre, akkor 11-én 20:00-kor is vetítjük a filmet. Arra kérek mindenkit, hogy az eddigi foglalását tartsa fenn, ez olyan mint a KRESZ-ben a bizalmi elv. Mi szívesen levetítjük este is a filmet azoknak akik már nem férnek be a 18:15-ös kezdésre.

A Jégvarázs 2. pénteki előadására jelen állás szerint 5 db jegyünk maradt, a szombati teltház 🙂 A forgalmazótól engedélyt kértünk, hogy december 21-én szombaton délelőtt matiné vetítések keretében 9:30-kor és 11:30-kor a filmet 2D-ben ismét játszhassuk. Itt is érvényes az előbbi, kérem ne variáljon az akinek már élő foglalása van. Szívesen vállalunk plusz vetítéseket ha eljöttök. A filmet januárban ismét műsorra tűzzük 🙂

Nagyon köszönöm a bizalmatokat és ne feledjétek, december 12-től itt van a SEVELED – az év egyik legjobb magyar filmvígjátéka is.

…közben meghegesztettem a filmet is, maradok a Gellért

SZÁMÍTUNK RÁD!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s