KÖZÖSSÉGBEN – A VENDÉG ÉS A MOZIS SZÖVETSÉGBEN :-)


Kortyolj nyugodtan az esti vörösborba – észosztás jön 🙂
Kedves MoziFANJAINK!
Még épp nem nőttük ki a 10’S MOZI-t, de látványos sikerfilmeknél többször elkél a plusz vetítés, szerdák, vasárnapok jöttek-jönnek a vetítési rendbe – rendkívüliben, ha azt ígérjük Nektek hogy senki sem marad le egy-egy kedvencről, akkor az úgy is lesz.
Tudjátok, összekacsintottunk, néző és mozis innentől bajtárs – még voltam egykoron sorkatona…

Arra kérek minden kedves jegyfoglalót, a foglalását tartsa szent leckének (ateistáknak akár a párt irányvonalának 🙂 – mi a moziban “az Úr akaratának” vesszük és amit telefonon megbeszélünk, annyit teszünk el a nevedre. A foglalás szent, egészen az előadás előtti 30-dik percig, addig és annyit amit megbeszéltünk!

Aztán közbejöhet bármi (hurrikán, tornádó, hóakadály nyáron – szólj ha úton vagy már), helyeket foglaltunk aztán mégis buktatnunk kell a kedvenc filmet. Ebben a pillanatban mindig gondolj a másik 10’S MOZI nézőre!
Mondd le, azonnal szólj telefonon hogy csak 3 jegy kell a négyből, mert nem tudok menni. Add meg a lehetőséget másoknak hogy szórakozzanak, nevessenek-sírjanak. Élvezzék azt a másfél-két órát, és ettől maradsz TE a világ közepe.
Jó dolgot teszel (és nem csak virtuálisan lájkolsz): megmarad az adott szavad, másoknak kiváló estét szerzel – és csak egy telefonba kerül, olyan mintha ismét foglalnál – a mozis szívében a páholyt 🙂
Kicsik vagyunk, szinte közösségi mozi egy pici városkában, Nyergesújfalun. A mozit Nyergesújfalu Városa (AdyMŰVHÁZ) üzemelteti, a kedves nézők szórakozására, ÉRTETEK.
Kérünk Benneteket, nagyon eccerű’ szabályainkat tartsátok be mindannyiótok szórakozása és a mozi működése érdekében.
Amikor mondjuk hogy ez a vetítés teltház lesz akkor a foglalásod teljesen szent – de se több, se kevesebb ne legyen a pénztárnál 🙂

SZÁMÍTUNK RÁD!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s