NYITVA NOVEMBER 19-ÉN ESTE 7-TŐL


Ahogy már harangoztuk (félrevertük?), november 19-én este 7-től NYITVA 🙂 Az ősz egyik legjobb magyar filmjét rendkívüliben adjuk – de ennyivel nem engedünk el Benneteket! A film után beszélgetés lesz, vendégünk Szeghyné Gurin Eszter coach, életvezetési tanácsadó és párterapeuta. Aki megnézi a filmet hétfőn koraeste annak tényleg érdemes ottmaradni Eszterrel a beszélgetésen.
Szeretettel várunk Benneteket!
Ennyivel persze nem ússzátok meg 🙂 A hétfői vetítéssel rövid sorozatot indítunk, hiszen a következő filmünk december 13-án csütörtökön ismét este 7-től az EGY NAP c. magyar film lesz, december 20-án este 7-től pedig a REMÉLEM SIKERÜL MEGHALNOD c. filmet játsszuk. Mindkét vetítés után Szeghyné Gurin Eszterrel fejezzük be az estét – jó kis kötetlen beszélgetéssel. Érezhetitek, hiszen mindhárom film aktuális téma körül forog – párkapcsolati dráma, tinédzserkori traumák, válás… a mozi nem tudom mennyit segít, egy próbát mégis megér.
Szóval november 19-én este 7-től NYITVA, december 13-án este 7-től EGY NAP, december 20-án este 7-től REMÉLEM LEGKÖZELEBB SIKERÜL MEGHALNOD.

SZÁMÍTUNK RÁD!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s