NÉGY ÉS HAT, KÖZBEN BALLAGÁS


Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

Az extra rapid első májusi nyári hétnek épp a végére érünk, szombaton moziszünnap lesz a ballagások miatt 🙂 Aki ballag ballagjon, a család ünnepeljen – a vetítési napot vasárnap tartjuk.
Május 4-re VAD BALATONNAL készülünk, 17:00-kor Dr. MARI LÁSZLÓ geográfus, utazó – és városunk szülötte – lesz a vendégünk. Ma Indonéziába kalauzol el bennünket, az előadás ingyenes. Akinek kedve támad Indonézia után még a VAD BALATONNAL is megismerkedni 19:15-től a moziban megnézheti a filmet. Estére érkezik a TAXI 5!!! A párizsi szuperzsarut, Sylvain Marot-t, akarata ellenére a marseille-i rendőrségre helyezik át azzal a megbízással, hogy megállítson egy olasz bandát, akik felturbózott Ferrarikkal borzolják Gibert ex-felügyelő idegeit és tartják rettegésben a várost. Segítségül kapja Marseille legrosszabb sofőrjét, Daniel unokaöccsét, aki történetesen a legendás fehér TAXI örököse is.
Vasárnap nem elfelejteni a városban igazi családi aktiviti program: CLAVALKÁD 2.0 és délután mozi. 14:30-kor BŰBÁJ HERCEG ÉS A NAGY VARÁZSLAT. Bűbáj herceget szörnyű átok sújtja, Bűbájos kisugárzásától a királyság minden nőnemű lakója egyből beleszeret, ám mivel ez csak varázslat, képtelen megtalálni így az igaz szerelmet. És ha a 21. születésnapjáig nem lel rá az igaz szerelemre, az átok végérvényesen beteljesedik…. 16:15-től TAXI 5, 18:15-től RAMPAGE – TOMBOLÁS és 3D-ben. Davis (Dwayne Johnson) nagy tudós, és van egy jó barátja: egy intelligens gorilla, George. Csakhogy egy rosszul sikerült genetikai kísérlet következtében az addig barátságos emberszabású durván átalakul: dühöngő szörnyszülötté válik, aki elhagyja szeretett otthonát, a laboratóriumot, és hosszú útra indul Észak-Amerikán keresztül: de akármerre jár mindenütt tombolás és rombolás jelzi a nyomát. A gazdája szeretné hazavinni régi kedvencét, ezért egy másik – szintén bogaras – tudós segítségével kikísérletezi az ellenszert, és a szörny nyomába ered. A csatatér folyton változik, sőt, az ellenség is szövetségesekre talál: még két genetikusan módosított megaragadozó csatlakozik hozzá.
Ha Davis győz, megmenekül a majom, és megmenekülnek Amerika nagyvárosai. Ha veszít, nemcsak egykor legjobb barátjáról kell lemondania: hanem az egész világról. Este 20:15-től BOSSZÚÁLLÓK: VÉGTELEN HÁBORÚ. A Marvel mozis univerzumának egészét felölelő, tíz év eseményeinek tetőpontját jelentő Bosszúállók: Végtelen háborúban minden idők legnagyobb és leghalálosabb leszámolására kerül sor. A Bosszúállóknak és szövetségeseiknek mindent kockára kell tenniük, hogy megfékezzék a nagy erejű Thanost, aki egy szemvillanás alatt elpusztíthatja a világot.
A foglalás az 505-376-on – várunk Benneteket!

 

 

SZÁMÍTUNK RÁD!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s