29 | ÁPRILIS


Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

A mai vasárnapi vetítéseket a tegnapi túranap tiszteletére találtuk ki 🙂 Egy kis testmozgás után jöhet a médiaélmény. / Jövő héten a ballagások tiszteletére szintén vasárnapra tettük át a vetítésnapot./
Ma délután 14:30-kor JÖNNEK A KACSÁK 3D-ben az ifjabb mozinézők kedvére. A megrögzött szeleburdi agglegény lúd miatt – aki inkább légi akrobatikát gyakorol ahelyett, hogy a többiekkel készülne a vándorlásra – két kiskacsa elszakad csapatától. Habár a bájgúnárnak semmi kedve, hogy segítsen a két kiskacsának visszatalálni a csapatához, egy véletlen folytán megsérül, így a kacsákkal marad. A furcsa trió nekivág egy veszélyekkel teli útnak, hogy még az első hó megérkezése előtt biztonságos búvóhelyet találjanak. 16:15-től egy új mesefilmmel kedveskedünk, BŰBÁJ HERCEG ÉS A NAGY VARÁZSLAT. Bűbáj herceget szörnyű átok sújtja, Bűbájos kisugárzásától a királyság minden nőnemű lakója egyből beleszeret, ám mivel ez csak varázslat, képtelen megtalálni így az igaz szerelmet. És ha a 21. születésnapjáig nem lel rá az igaz szerelemre, az átok végérvényesen beteljesedik.
18:00-kor SZTÁLIN HALÁLA. 1953 márciusában a nagy vezér meghalt, és milliók gyászolták Moszkva utcáin. Ám volt néhány ember, akinek a gyász helyett valami egészen más dolog jutott. Hruscsovnak és a vezetés többi tagjának ki kellett találnia, hogyan tovább, ezzel pedig őrült harc vette kezdetét az utódlásért. Armando Iannucci rendező az “Egy kis gubanc” című filmmel tette le névjegyét, ám az igazi ismertséget az Alelnők című tévésorozat hozta, amely számos Golden-Globe jelölést és Emmy-díjat tudhat magáénak.
20:00-kor a Marvel stúdió legújabb egész estés felnőtt meséje, a BOSSZÚÁLLÓK: VÉGTELEN HÁBORÚ 3D-ben. A látványos filmre még van pár jegyünk….

A papíralapú moziműsor is lassan kikerül a világhálóra – addig orvosilag is javallott a közösségi oldalakat és a mozi weboldalát látogatni – hisz ki sem látszunk májusban az új filmekből. Szeretettel várunk Benneteket!

 

 

 

 

SZÁMÍTUNK RÁD!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s