MOZI JANUÁR 25-26-27-ÉN


Az év első hónapjának utolsó hétvégéjére 13 vetítést tettünk – 11 filmmel. Csütörtökön két gyermekeknek ajánlható rajzfilmmel kezdünk. 14:15-kor LEGESLEGJOBB CIMBORÁK – ÁLLATI A BULI, majd 15:30-kor TAD, AZ UTOLSÓ FELFEDEZŐ 3D-ben. 17:00-kor AZ IGAZI CSODA c. amerikai filmdrámát tettük. Egy új közösségbe bekerülni mindenkinek nagy kihívás – de van, akinek még annál is nagyobb. Auggie Pullman (Jacob Tremblay) jó fej, okos, kedves és már ötödikes, mégis most kezdi csak az iskolát. A kisfiú ugyanis arcdeformitással született, és eddig édesanyjával (Julia Roberts) tanult otthon. Auggie nem hétköznapi arca alaposan felkavarja az iskolában a kedélyeket. Auggie azonban épp olyan hétköznapi dolgokra vágyik, mint a többi gyerek, és legfőképpen: barátokra. 19:00-kor ÖTVEN TAVASZ francia romantikus alkotás utolsó vetítése. Estére 20:30-ra tettük a PARÁZS A SZÍVNEK c. magyar szerelmes filmet. A Pécsi Tudományegyetem (PTE) együttműködésével készített 93 perces nagyjátékfilmet az egyetem klinikáján aneszteziológusként és intenzív-terápiás orvosként is dolgozó Vámos Zoltán. A Parázs a szívnek című romantikus alkotás január 18-tól kerül a mozikba.
Pénteken 14:45-kor TAD, AZ UTOLSÓ FELFEDEZŐ, utána JUMANJI – VÁR A DZSUNGEL 3D-ben, 18:30-kor december slágerfilmje a ROSSZ ANYÁK KARÁCSONYA utolsó vetítése, este 20:30-kor A VISZKIS.
Szombaton TAD, AZ UTOLSÓ FELFEDEZŐ-vel kezdünk, 15:30-kor TÖKÉLETES HANG 3. Anna Kendrick és Rebel Wilson vezetésével visszatér a TÖKÉLETES HANG szereplőgárdája a harmadik résszel a nagysikerű 2015-ös második rész után, amely minden idők legnagyobb bevételt hozó nyitó hétvégéjét tudhatja magáénak a zenés film műfajában. 17:15-kor AZ UTOLSÓ JEDIK jönnek 3D-ben utoljára. 20:00-kor MEGJÖTT APUCI 2.
Ajánljuk figyelmetekbe a mozi YOUTUBE-csatornáját is, de ha épp az Instagram-ra vagy hangolva már ott is megtalálsz minket. Foglalás, információ a leggyorsabban az 505-376-on 🙂

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

 

 

SZÁMÍTUNK RÁD!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s