TÉLI ÁLOM HELYETT GYERTEK MOZIBA


Azt hittük tél van, de amikor a kertben a virágok elkezdtek kibújni – gyorsan filmek után kellett néznünk. Ezen a mozihétvégén 4 új filmmel jelentkezünk. A gyerekeknek mindjárt a LEGESLEGJOBB CIMBORÁK – ÁLLATI A BULI, de itt lesz még FERDINÁND és PADDINGTON 2. is utolsó vetítésben szombaton.
TÖKÉLETES HANG 3. Anna Kendrick és Rebel Wilson vezetésével visszatér a TÖKÉLETES HANG szereplőgárdája a harmadik résszel a nagysikerű 2015-ös második rész után, amely minden idők legnagyobb bevételt hozó nyitó hétvégéjét tudhatja magáénak a zenés film műfajában. JUMANJI – VÁR A DZSUNGEL 3D-ben, MEGJÖTT APUCI 2. Brad (Will Ferrell) és Dusty (Mark Wahlberg) elérték a lehetetlent: barátok és apatársak lettek. Minden simán megy, amíg Dusty régi motoros, macsó faterja, Kurt (Mel Gibson) és Brad ultraérzékeny és érzelmes apja, Don (John Lithgow) meg nem érkeznek a karácsonyi ünnepekre. Kurtnak feltett szándéka, hogy éket verjen Dusty és Brad közé. Vajon a fiúk össze tudnak-e dolgozni, hogy bebizonyítsák Kurtnak, hogy működik a modern nevelésük, és sikerül összehozniuk a nagy családi karácsonyt? A nagysikerű vígjáték folytatásában az apucik mellé a nagyapucik is betársulnak a mókába.
Természetesen a sikerfilmeket visszük tovább, jövő héttől ismét A VISZKIS, AZ UTOLSÓ JEDIK, AZ IGAZI CSODA és még ROSSZ ANYÁK KARÁCSONYA is január végén visszatér egy ráadásvetítésre. Egyelőre figyeljétek a weboldalt, a közösségi oldalon az eseményeket – a papíralapú moziműsor (PDF) is kikerül hamarosan.
Szeretettel várunk Benneteket, foglalás a szokott módon 505-376 – filmekben gazdag boldog új esztendőt kívánunk mindenkinek!

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

SZÁMÍTUNK RÁD!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s