HUSZONKILENC


Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

Ebben az évben még összesen 8 vetítésünk van. Ebből december 29-re 4-et ajánlok  – 🙂 mert annyi lesz. 14:30-kor a kisebbeknek egy igazi családi rajzfilmet ajánlunk 2D-ben a FERDINÁNDOT. Mi dolga a világon egy bikának? Viadalokon való részvétel. És mire vágyik minden igazi bika? Természetesen arra, hogy végre a stadion közepén állhasson, a fűrészport kapargathassa, és megmutathassa, hogy ő az igazi, a legyőzhetetlen bajnok. Kivéve Ferdinándot. Ő nem ilyen bika. Nem érdekli a viadal, és nem akar senkit legyőzni. Ő a virágokat, a békességet és a végtelen mezőt szereti. Nem lesz könnyű dolga, míg meggyőzi a világot, hogy egyszer egy ilyen bikára is szükség lehet…
16:15-től AZ IGAZI CSODA c. amerikai filmet tűztük műsorra. Egy új közösségbe bekerülni mindenkinek nagy kihívás – de van, akinek még annál is nagyobb. Auggie Pullman (Jacob Tremblay) jó fej, okos, kedves és már ötödikes, mégis most kezdi csak az iskolát. A kisfiú ugyanis arcdeformitással született, és eddig édesanyjával (Julia Roberts) tanult otthon. Auggie nem hétköznapi arca alaposan felkavarja az iskolában a kedélyeket. Auggie azonban épp olyan hétköznapi dolgokra vágyik, mint a többi gyerek, és legfőképpen: barátokra. A kisfiú mindent megtesz, hogy elfogadják, de a beilleszkedés nem megy zökkenőmentesen. A szeretetnek és a kedvességnek azonban, mint tudjuk, mágneses ereje van…
18:15-től a november-december taroló sikerfilmje a ROSSZ ANYÁK KARÁCSONYA következik – teltházzal 🙂 Természetesen januárban második felében még egyszer műsorra tűzzük!
Estére egy romantikus történet – 20:15-től a RÖGTÖNZÖTT SZERELEM kerül a vászonra. Ebben a megtörtént eseményeken alapuló, szívmelengető és hihetetlenül humoros romantikus vígjátékban a komikus Kumail Nanjiani, a Szilícium völgy tévésorozat sztárja saját szerelmének történetét meséli el. A pakisztáni származású, amerikai stand up komikus megismerkedik egy végzős lánnyal, akibe szerelmes lesz, bár a kulturális különbségek miatt a kapcsolatot a családja ellenzi. A lányt azonban egy titokzatos betegség támadja meg, s kómába esik. A férfi a lány családja, saját famíliájának távolságtartása és a bimbózó szerelem bizonytalansága között vívódva a humor segítségével próbálja magában a lelket tartani, miközben egyre jobban belesodródik a rögtönzött szerelembe.
Természetesen december 30-ra is van új filmünk, a HARMADNAPOSOK 2. – de azt majd holnap ajánlom inkább.
A ma esti hózivataros-jégesős, igazából nem is tudom milyen idő után holnap a moziban a helyetek. 13:00-tól jegypénztár, 505-376 és a Rossz anyák karácsonya c. film kivételével mindegyikre vannak még jegyek. Szeretettel várunk Benneteket!

 

SZÁMÍTUNK RÁD!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s