A művészet templomai: Raffaello – A festőfejedelem


A művészet templomai: Raffaello – A festőfejedelem /Raffaello: Il Principe delle Arti – in 3D/ szinkronos olasz film 90 perc

december 15-én 14:45 | 20-án 15:15 | 21-én 14:15 | 22-én 14:15
január 5-én 14:30
11-én 14:15
18-án 14:30
19-én 14:00

A hazánkban is nagy sikerű Vatikáni Múzeum 3D, a Firenze és az Uffizi-képtár 3D és a Pápai bazilikák 3D alkotóinak új filmje, A művészet templomai c. ismeretterjesztő mozifilm sorozat következő része az egyik legkiválóbb reneszánsz mesternek, a művészettörténet egyik legmeghatározóbb alakjának állít emléket. Rafaellót a kortársak és későbbi generációk is csodagyereknek tekintették. Bár Michelangelo Buonarroti és és Leonardo Da Vinci oldalán a híres reneszánsz triád tagja volt, a mester történetét mindezidáig kevesen ismerhették.
A legfejlettebb 3D kamerákkal és a művek többrétegűségét szemléltető, különleges térbeli képalkotási technikák segítségével készült látványos ismeretterjesztő film neves kritikusok kommentárjain és játékfilmes betétekkel ábrázolt történelmi rekonstrukciókon keresztül mutatja be a művész életét és munkásságát, mely nemcsak a reneszánsz és a manierizmus közötti hidat jelentette, hanem a figuratív ábrázolást is példa nélküli magasságokba emelte. A másfél órás filmben harmincnyolc Raffaello- és további hat Raffaello inspirálta mű kerül bemutatásra. forgalmazó: Pannónia Entertainment Kft. – premier: 2017. december 14.

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

SZÁMÍTUNK RÁD!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s