11 NAPON KERESZTÜL VETÍTÜNK


Épp a visszaszámlálást tartjuk – engedelmetekkel most nem tartok részletes filmismertetést, hiszen akkor ez a kis bejegyzés V.I. (azaz Hatodik) Lenin bőrkötéses összesével vetekedhetne, inkább megköszönöm Nektek nézőknek, forgalmazóknak, mozis kollégáimnak ezt a röpke 2017-et. Az évvégi filmösszeállítást, szállítást már egy hónapja szerveztük/szervezzük/bonyolítjuk. A moziműsorhoz minden alkotás megérkezett, érkezik – mi pedig küldjük tovább a többi mozinak hogy ott is vetíteni lehessen a filmeket. Percre, órára szervezve – postások, csomagszállítók összehangolt munkája rejtőzik egy-egy sikeres vetítés mögött.
Itt az évvégi “fájront”, reméljük az év utolsó hetei úgy telnek, ahogy a következő egész esztendőt egészben szeretnénk. A mozi december 13-tól 10 napon keresztül minden nap vetít, aztán 27-től december 30-ig ismét vár benneteket hálás nézőket. A mozi műsorát a közösségi oldalunkon az “események” fülnél folyamatosan frissítjük, aki már a google naptárunkat pillogja, tegye továbbra is – hiszen a legesleg’ műsorunk ott mindig elérhető.
Tudjátok foglalás az 505-376-on mert a közösségi oldalról jövő “üzik” nagyon fontosak, de a jegypénztárban kiszolgálunk és nem a csetoldalakon lógunk, szóval ha foglalni szeretnél – csörögj!!!! Az erő legyen Veletek 🙂

SZÁMÍTUNK RÁD!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s