egy-kettő-három-négy – november első napjaira


November első vetítési hetére – az iskolai őszi szünetre – 4 vetítési napot tervezünk, 15 film 18 filmvetítés 🙂 8 filmet most mutatunk be először.
Szerdán, Mindenszentek napján 14:00-kor SALAMON KIRÁLY KALANDJAIVAL kezdünk, majd 15:30-kor MY LITTLE PONY – A FILM következik. 17:15-kor AZ ÍGÉRET c. spanyol-amerikai történelmi, kosztümös filmet játsszuk amely a 20. század elejére az örmény népirtás idejére repíti a nézőket (utolsó vetítés). Estére nézőink kérésére 19:45-től AZ/It/. Egyenként eltűnnek egy kisvárosból a gyerekek. Derry gyászol, azután elfeledkezik a tragédiáról, csak hét gyerek képtelen kiverni a fejéből a rettegést. És a bohócot, aki talán felelős mindazért a megmagyarázhatatlan szörnyűségért, ami történt. Ha ők heten idejében megértik, mi is történik velük, akkor talán megállíthatják a gonoszt… akinek ezúttal piros krumpliorra, és hatalmas, színes cipője van.
Csütörtökön 14:00-tól utoljára még megnézhetitek 3D-ben nálunk A LEGO NINJAGO FILM-et. 15:45-től SALAMON KIRÁLY KALANDJAI, 17:15-től KEDI – ISZTAMBUL MACSKÁI, 18:45-től ÚJRA OTTHON (utolsó vetítés). Estére az EGYENESEN ÁT c. filmet tettük. Néhány orvosegyetemista bátor és őrült kísérletre szánja el magát. A halál utáni élet érdekli őket, hát próbaképpen meghalnak. Mindez persze laboratóriumi körülmények között zajlik, a barátaik meg ott vannak mellettük, és a megfelelő pillanatban mindig újraélesztik őket…
Pénteken 3-án 14:00-kor KEDI – ISZTAMBUL MACSKÁI, majd 15:30-kor a SZÖRNYEN BOLDOG CSALÁD c. animációs filmet vetítjük 3D-ben.  cím ellenére Wishbonék közel sem egy boldog család. Hogy a család újra összekovácsolódjon, Emma, az anyuka egy vicces esti mulatságot szervez. De a terve visszájára fordul, amikor egy gonosz boszorka megátkozza őket, és mindannyian szörnnyé válnak. 17:15-től a NYÍRJUK KI GÜNTHERT – Arnold Schwarzenegger főszereplésével – c. amerikai akció-vígjátékot vetítjük. 19:00-tól HÓEMBER! 21:00-tól pedig az ANYÁM! c. pszichothrillert adjuk. Az idősödő költő (Javier Bardem) és fiatal felesége (Jennifer Lawrence) egy nagy viktoriánus házban élnek vidéken. Egy nap egy idegen és felesége (Ed Harris és Michelle Pfeiffer) beköltöznek a házba, megzavarva a pár nyugodt életét…
Szombaton 4-én 14:00-kor MY LITTLE PONY (utolsó vetítés), 15:45-től ŰRVIHAR 3D-ben. A klímaváltozás biztos és elkerülhetetlen. És semmi kétség: a Föld lakóinak az életébe kerülhet. A rémítő lehetőség végre szövetségbe kényszerítette a világ vezetőit, akik együtt hozták létre az egyetlen technikai megoldást, ami a menekülés lehetőségét kínálja. Egy műholdakból álló, a Föld körül keringő gyűrűt, amelynek különleges geotechnológiai megoldásai elháríthatják a természetet fenyegető veszélyeket. A rendszer két éve üzemel sikeresen. Ám egy műszaki hiba átalakítja a műholdhálózat működését, és ami eddig a világunk túlélését biztosította, most a gyilkosává lehet… 17:45-től THOR: RAGNARÖK. A Marvel Studios új filmjében Thort pörölyétől megfosztva bebörtönzik az univerzum túlsó felén. Az idővel versenyt futva próbál visszajutni Asgardba, és megállítani a Ragnarököt; egy háborút, ami otthonának pusztulásával és az asgardi civilizáció eltűnésével járhat, és amit egy mindenható új ellenség, a könyörtelen Hela idézett elő. Először azonban túl kell élnie egy halálos gladiátorviadalt, amelyben ellenfele korábbi szövetségese és szintén a Bosszúállók tagja: a hihetetlen Hulk! Estére a HHhH – HIMMLER AGYÁT HEYDRICHNEK HÍVJÁK c. francia akciófilmet kezdjük vetíteni. 1942: A Harmadik Birodalom fénykora. A londoni cseh ellenállás megtervezi a második világháború legambiciózusabb katonai műveletét: az Anthropoidot. Két fiatal katonát, Jozef Gabcikot és Jan Kubis-t Prágába küldik, hogy meggyilkolják a legkegyetlenebb náci vezért, Reinhard Heydrich-t, az SS vezetőjét és a végső megoldás fő szervezőjét.
Ne feledjétek foglalás az 505-376-on – szeretettel várunk Benneteket!

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

SZÁMÍTUNK RÁD!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s