25-26-27-28 | októbernek végére


Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

Október utolsó vetítési hetére 14 film – 14 vetítés maradt. Szerdán este KINCSEM és PAPPA PIA ráadásban és utoljára nálunk. Csütörtökön KEDI – ISZTAMBUL MACSKÁIVAL kezdünk. 16:30-kor már SALAMON KIRÁLY KALANDJAI-val folytatjuk, majd a WIND RIVER – GYILKOS NYOMON c. amerikai thrillert játsszuk. Este egy igazi film klasszikust láthatunk AZ ÉDES ÉLET-et /La Dolce Vita/. A Cannes-i Aranypálmával és az Oscar-díjjal kitüntetett Édes élet éles támadások célpontjává vált. A pápa nyilvánosan elítélte a filmet éppúgy, mint a polgári sajtó. Mindez az erőteljes társadalomkritikának köszönhető, amely áthatja a film minden kockáját. A feldúlt hangú kritikák ellenére – vagy éppen azért – a film óriási sikert aratott. Epizódokból építkezik, az egyes részeket a főhős, Marcello alakja köti össze. Címe fogalommá vált: a szépség, a szerelem, az elzüllés, a bomlás folyamatának szimbólumává.
Pénteken kora délután A PÁL UTCAI FIÚK magyar-amerikai ifjúsági filmmel kezdünk – Fábri Zoltán klasszikusával. 16:45-kor A LEGO NINJAGO FILM, 18:30-kor RENEGÁTOK. Egy csapat haditengerészeti elit kommandóst a háború sújtotta Európába küldenek, akik egy tó fenekén egy több száz millió dollárt érő kincset lelnek. Azért, hogy a helyieknek segítsenek és az arany visszajuthasson jogos tulajdonosához, kitervelnek egy rablást. Egy szerencsétlen véletlen során az ellenség azonban felfigyel rájuk, így csak 10 órájuk marad arra, hogy végrehajtsák küldetésüket. Este 20:30-kor KINGSMAN: AZ ARANYKÖR c. filmet adjuk.
Szombaton AZ ÉN KIS PÓNIM c. rajzfilmmel kezdjük a napot, 15:45-kor VIKTÓRIA KIRÁLYNŐ ÉS ABDUL kosztümös alkotást játsszuk. 17:45-kor SZÁRNYAS FEJVADÁSZ 2049. 2019-ben a replikánsok után vadászó szárnyas fejvadászok egyike különös felfedezést tett. Harminc évvel később egy másik fejvadász, az LAPD tisztje, K (Ryan Gosling) egy másik titokra lel. Egy olyan rejtélyre, amely ha felszínre kerül, felforgathatja mindazt, ami a földi társadalomból még megmaradt. Az ügy érdekében fel kell kutatnia a rendőrség egy régi emberét: Rick Deckardot (Harrison Ford): Csakhogy Deckard 30 évvel ezelőtt eltűnt, és senki nem tudja, hol bujkálhat. Azt is csak néhányan sejtik, hogy miért… Estére AZ /IT/ maradt. Egyenként eltűnnek egy kisvárosból a gyerekek. Derry gyászol, azután elfeledkezik a tragédiáról, csak hét gyerek képtelen kiverni a fejéből a rettegést. És a bohócot, aki talán felelős mindazért a megmagyarázhatatlan szörnyűségért, ami történt. Ha ők heten idejében megértik, mi is történik velük, akkor talán megállíthatják a gonoszt… akinek ezúttal piros krumpliorra, és hatalmas, színes cipője van.
Foglalás az 505-376-on, műsorunk a weblapon, a google naptárban, a közösségi oldalon. Szeretettel várunk Benneteket!

SZÁMÍTUNK RÁD!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s