Nincs kegyelem – ünnepi vetítések mára, október 23-ra


Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

Október 23-án a 15:00-kor az 1956-os forradalom és szabadságharc városi ünnepségével indul a délután. A viharos, esős időjárásra tekintettel az ünnepség a moziban kerül megrendezésre.
16:00-kor Matúz Gábor filmjével, a NINCS KEGYELEM! c. magyar filmmel kezdünk. A vetítés ingyenes!
17:45-kor Fábri Zoltán 1969-ben forgatott filmjét A PÁL UTCAI FIÚK-at tűztük műsorra. A Pál utcai grundon délutánonként kisdiákok játszanak. Hírét veszik, hogy a füvészkertben tanyázó rivális társaság, amelynek Áts Feri a vezére, rohamra készül, hogy elfoglalja a Pál utcaiak grundját. A fiúk felkészülnek az ellenséges támadásra. Bokát választják vezérül, a többiek is kapnak rangot, egyedül a vézna, szőke Nemecsek Ernő marad közlegény. Geréb, aki szintén a vezéri rangra pályázott, bosszúból a füvészkertiekkel szövetkezik. Az árulás gyanúja Nemecsekre terelődik. A vézna kisfiú, hogy bebizonyítsa hűségét, visszaszerzi az ellenség által elrabolt grundzászlót.
Estére a KISVÁROSI GYILKOSOK c. dán feliratos fekete komédiát tettük, nézői kérésre. A két középkorú férfi, Ib és Edward belefáradtak kiüresedett házasságaikba, és egy jobb életről álmodoznak az évek során összeszedett pénzükből. Egy nap hatalmasat veszekednek feleségeikkel, amelynek eredményeképp jól lerészegedve felbérelnek egy orosz bérgyilkost, hogy tegye el a nemkívánatos asszonyokat láb alól. Ám nagyon alábecsülik nejeiket, amelynek következtében az események olyan abszurd irányba bonyolódnak, hogy végül még ők kerülnek a bérgyilkos halállistájának az élére.
Foglalás az 505-376-on – a városi ünnepség idején a jegyfoglalás szünetel. Mindegyik filmvetítésre van hely.

SZÁMÍTUNK RÁD!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s