Október 5-6-7-8


Október első hetében 4 vetítési nappal jelentkezünk. Csütörtökön kora délután az EGY KUPAC KUFLI és a FANTASZTIKUS UTAZÁS ÓZ BIRODALMÁBA c. gyermekeknek ajánlott filmekkel kezdünk. Mindkét alkotásnak ez az utolsó vetítése. 17:00-kor a HETEDIK ALABÁRDOS c. magyar vígjátékkal folytatjuk, estére a VIKTÓRIA KIRÁLYNŐ ÉS  ABDUL c. fesztiválos filmet ajánljuk. Az Oscar-díjas Judy Dench új filmje különleges igaz történet egy szokatlan barátságról Viktória királynő jelentős uralkodásának kései éveiből… Estére a dán komédiák rajongóira számítunk, KISVÁROSI GYILKOSOK!
Pénteken az Aradi Vértanúk Emléknapján 17:00-kor az ULTRA, utána az idei év magyar sikerfilmje a KINCSEM pörög. Blaskovich Ernő és a csodaló története utoljára látható a mozinkban. Este 20:30-kor Kostyál Márk filmjét, a KOJOT-ot vetítjük. Fülledt forróság, kisvárosi sivárság, kimondatlan társadalmi problémák, hierarchia harcok. Ez Tűzkő városa, valahol Magyarországon, valamikor mostanában. Ide érkezik Misi, aki megörökölte nagyapja házát és birtokát. Misi kiábrándult, frusztrált, folyton menekülő fiatal, aki nem találja a szerepét az életében, munkájában, párkapcsolatában. Misi nekikezd a ház építésének néhány segítőjével, de ez sérti a környék oligarcháinak érdekeit. Súlyos harc kezdődik a földért, a szerelemért, az életért. Misi minden szempontból igazi kojottá, prérifarkassá, válik…
Szombaton 14:45-től A LEGO NINJAGO FILM-mel kezdünk. Ninjago csöpp szigetét rejtélyes ellenség ostromolja. Még szerencse, hogy hat legyőzhetetlennek tűnő nindzsa minden éjszaka harcba száll, és meghökkentő fegyverarzenálja segítségével visszaveri az ellenséget… TULIPÁNLÁZ 16:30-tól. A fiatal és tehetséges festő (Dane DeHaan) beleszeret egy boldogtalan férjes asszonyba (Alicia Vikander) miközben a vagyonos férj (Christoph Waltz) megbízásából a közös családi portrét készíti… 18:30-tól RENEGÁTOK! Egy csapat haditengerészeti elit kommandóst a háború sújtotta Európába küldenek, akik egy tó fenekén egy több száz millió dollárt érő kincset lelnek. Azért, hogy a helyieknek segítsenek és az arany visszajuthasson jogos tulajdonosához, kitervelnek egy rablást. Egy szerencsétlen véletlen során az ellenség azonban felfigyel rájuk, így csak 10 órájuk marad arra, hogy végrehajtsák küldetésüket. Estére az AMERIKAI BÉRGYILKOS c. amerikai akciófilmmel várjuk a felnőtteket. Mitch Rapp (Dylan O’Brien) életét egy szörnyű tragédia árnyékolja be: egy terrorista támadás során a szeme láttára ölik meg a menyasszonyát. A mindenre elszánt férfi személyes bosszút esküszik, egyetlen célja, hogy kiiktassa a kegyetlen merénylőket. Az egykori sikeres atlétára a CIA igazgatóhelyettese, Irene Kennedy (Sanaa Lathan) is felfigyel: felveszi Mitchet az ügynökség elit terroristaelhárító programjába, majd a hidegháborús veterán, a kőkemény Stan Hurley (Michael Keaton) kezeire bízza. A kiképzés során a hajthatatlan Rapp profi gyilkológéppé válik, aki nem kímél egyetlen fanatikus merénylőt sem. A fiatal hírszerző hamarosan a Közel-Kelet legveszélyesebb radikális harcosaival találja szembe magát, akik bármilyen eszközt képesek bevetni, hogy világuralomra törjenek.
E héten vasárnap is beindítjuk a mozigépet, kora délután A LEGO NINJAGO FILM-et játsszuk az ifjabbak 3D-ben, majd 16:30-tól AZ ÍGÉRET c. spanyol-amerikai történelmi filmmel folytatjuk. Az ígéret megtörtént eseményeket feldolgozó, nagyszabású történelmi film, amely az Ottomán birodalom végnapjai idején játszódik. Itt alakul ki egy szerelmi háromszög egy fiatal orvostanhallgató, egy amerikai újságíró és egy csodálatosan szép nő között. A nő és a kegyeiért versengő férfiak egy idő után már saját életükért is versenyt futnak a háttérben mind jobban forrongó fegyveres konfliktusban, s kalandos útjuk során igyekeznek épségben elhagyni az országot.
Szeretettel várunk Benneteket, foglalás az 505-376-on, a moziműsort megtaláljátok a weboldalon, a közösségi oldalon az “események” fülnél 🙂

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

 

 

SZÁMÍTUNK RÁD!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s