Betévedt a szeszélyes ősz erre a hétvégére


Szeptember 15-16-ra – 14:52-től még 8 vetítésünk és 7 filmünk van. Ma délután az ÓRIÁSLÁB FIA c. 3D-s rajzfilmet gyerekeknek, családoknak ajánljuk, 17:00-tól a K.O. című francia thrillert vetítjük. A sármos Antoine (Laurent Lafitte – Elle, Apu vagy anyu?) egy médiabirodalom fejeként nem ismer félelmet. A munkájában és magánéletében is kegyetlenül elnyomja és kihasználja a környezetét. Öltönyben lezserül feszítő playboy, aki éjszakáról éjszakára cseréli a nőket, és a benne felgyülemlő szenvedélyt bokszmeccseken éli ki….
19:00-tól SOKKAL TÖBB MINT TESTŐR Samuel L. Jackson és Ryan Reynolds főszereplésével, estére 21:00-ra egy dán fekete komédiát tűztünk műsorra a KISVÁROSI GYILKOSOK c. alkotást feliratos változatban. A két középkorú férfi, Ib és Edward belefáradtak kiüresedett házasságaikba, és egy jobb életről álmodoznak az évek során összeszedett pénzükből. Egy nap hatalmasat veszekednek feleségeikkel, amelynek eredményeképp jól lerészegedve felbérelnek egy orosz bérgyilkost, hogy tegye el a nemkívánatos asszonyokat láb alól. Ám nagyon alábecsülik nejeiket, amelynek következtében az események olyan abszurd irányba bonyolódnak, hogy végül még ők kerülnek a bérgyilkos halállistájának az élére.
16-án szombaton ÓRIÁSLÁB FIÁ-val kezdünk, 16:00-kor PAPPA PIA úgy nézem az utolsó vetítése következik… 18:00-kor BARRY SEAL: A BESZÁLLÍTÓ következik. Tom Cruise új filmje egy elképesztő igaz történetet dolgoz fel. Barry Seal amerikai pilóta volt, aki a Pablo Escobar-féle Medellín kartell szállítója lett, és fegyvert és drogot csempészett a repülőin, majd váratlanul beszervezte a CIA, és az amerikai történelem egyik legnagyobb titkos akcióját hajtotta végre…
Estére a felnőtteknek a borzongás marad az ANNABELLE 2.: TEREMTÉS c. film a nagyobbaknak szól.
Foglalás az 505-376-on a szokásos módon 🙂

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

SZÁMÍTUNK RÁD!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s