Első szeptemberi szombat


Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

A mai szombat igazi, ideális mozibajárós időt hozott (oké, aki ma strandra szeretett volna menni a közelben azt most nehezen tudnám ezzel megvígasztalni…).
5 filmmel és 5 vetítéssel várunk Benneteket – és ez talán belefér a hírek kategóriába – mindegyik előadásunkra van még jegyünk 🙂
13:45-kor az EMOJI-FILM-mel kezdünk 3D-ben. Rajzfilm, kisebbeknek-nagyobbaknak családi kikapcsolódás. 15:15-kor KINCSEM!!! A magyar történelmi kalandfilm állandó visszatérő filmünk – valódi nézőkedvencünk. 17:30-kor már a PAPPA PIA pörög a vásznon. A nyár végének sikerfilmjét az ANYÁK ELSZABADULVA 19:15-kor követi. Az amerikai filmvígjátékot 21:00-kor A SETÉT TORONY c. sci-fi akciófilm követi.
Ajánlók, előzetesek itt a weboldalon, eseményenként megosztva, egyenként a népszerű közösségi oldalakon (FB., Twitter, Tumblr etc. tedd be magadnak emlékeztetőnek, vagy engedélyezd az értesítéseket) – a foglalás pedig továbbra is az 505-376-on. Jövő héttől a csütörtöki nap is visszakerül a vetítési napok közé és egyből “KOJOT csütörtök” lesz 19:30-kor!
Szeretettel várunk Benneteket!

 

 

SZÁMÍTUNK RÁD!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s