Egy-kettő és szeptember


Ki hitte volna, hogy már ezen a hétvégén szeptembert ír a kalendárium… Tíz vetítéssel, nyolc filmmel várunk Benneteket pénteken és szombaton. Jövő héttől ismét visszakerül a csütörtök is a vetítési napok közé – nálunk is vége a pihenésnek 🙂
Pénteken mindjárt 3 gyermekeknek ajánlott rajzfilmmel kezdjük a mozihétvégét. MOGYORÓ MELÓ 2., DZSUNGEL-MENTŐAKCIÓ és EMOJI-FILM. 18:45-kor már a nyár sikerfilmje, a PAPPA PIA pörög a gépben – teltházzal. Estére a látványos MAJMOK BOLYGÓJA c. amerikai akciófilmet játsszuk utoljára.
Szombaton 13:45-kor az EMOJI-FILMMEL kezdünk, majd KINCSEM! Aki tavasz óta már látta újra megnézheti a kasszadöntögető történelmi kalandfilmet – aki véletlenül még nem láthatta, mi megadjuk az esélyt 🙂 Kincsem után PAPPA PIA – erre az előadásra még vannak jegyeink. Az ANYÁK ELSZABADULVA amerikai vígjátékot nemcsak a lányoknak, asszonyoknak ajánljuk 🙂 Este egy új filmmel jelentkezünk, A SETÉT TORONY c. amerikai sci-fi akciófilmmel várjuk inkább felnőtt nézőinket. Léteznek más világok is. Roland Deschain (Idris Elba) az utolsó Harcos, a hatlövetű mestere örök harcot vív Walter O’Dimmel (Matthew McConaughey), a feketébe öltözött emberrel, hogy megvédje a Setét Torony épségét. A Torony ugyanis az univerzum tengelye, ha egyszer leomlik, minden világ elpusztul. A tét hatalmas – nem volt még ennél több, amit egy csapatában megnyerhetett vagy elveszíthetett valaki. A Jó és a Gonosz erői összecsapnak: csak Roland lovag és az ő különleges fegyverei akadályozhatják meg a feketébe öltözött világpusztító tervének valóra válását.
Ne feledjétek, foglalás és információ az 505-376-on. Szeretettel várunk Benneteket!

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

SZÁMÍTUNK RÁD!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s