4 film 29-én szombaton


Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

Július utolsó vetítési napján négy filmmel várunk Benneteket. Aki még nem látta az EGY ROPI NAPLÓJA: A NAGY KIRUCCANÁS c. családi vígjátékot ne mulassza el. Vannak családok, amelyeknek semmi sem sikerül. Vagy hát sikerül, de egészen másképp, mint tervezték. Ami békés, nyugodt családi vakációnak indul, az olyan lesz, mint egy őrült vándorcirkusz legbotrányosabb turnéja… PÓKEMBER: A HAZATÉRÉS valódi Marvel-produkció:-) Látványos, izgalmas és nézhető!!! Nagyon jó kritikát kapott a vájtfülűektől’ is. 18:00-tól NYOMD, BÉBI NYOMD. Bébi (Ansel Elgort) első ránézésre ártatlan, mint egy ministránsfiú. Hallgatag, odavan a jó zenéért, és egy helyes csajért (Lily James). Csak munka közben táltosodik meg – de akkor képtelenség utolérni, és nem is nagyon ajánlatos megpróbálni. Ugyanis Bébi bankrablók sofőrje: a legprofibbak is szeretnek rablás után vele menekülni, mert aki mellette ül a kocsiban, biztonságban érezheti magát…
Este egy új, látványos LUC BESSON filmmel várunk minden érdeklődőt – a VALERIAN ÉS AZ EZER BOLYGÓ VÁROSA c, filmalkotással. Valerian (Dane DeHaan) és Laureline (Cara Develgine) a kormány különleges ügynökei, akiket az univerzum rendfenntartásával bíztak meg. Valerian azonban többet remél egy egyszerű szakmai kapcsolatnál, ezért szünet nélkül ostromolja partnerét, Laureline-t, aki hagyományos értékrendje miatt, no meg ismerve Valerian kusza nőügyeit, folyamatosan visszautasítja… Fantasztikus hangeffektekkel, képekkel készült a film.
Szóval 505-376 ha foglalni akartok 🙂 13:00-tól jegypénztár, ne múljon el moziélmény nélkül ez a július sem!
Jövő héten már az augusztusi vetítésekkel, új filmekkel Baywatch – Dunkirk – A majmok bolygója – Atomszőke etc. ajánlóival bombázlak Titeket.

SZÁMÍTUNK RÁD!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s