Hőségriasztás


az nincs a moziban – viszont 14 filmvetítés kellemes környezetben igen, ezen a mozihétvégén.
29-én 13:45-kor EGY ROPI NAPLÓJA: A NAGY KIRUCCANÁS c. filmmel kezdünk. Utána a fürge rókaláb rajzfilm klasszikus VUK – majd 17:00-tól egy fergeteges új-zélandi filmvígjáték a VADEMBEREK HAJSZÁJA. 18:45-kor A SÓHER c. francia vígjátékkal folytatjuk, estére a felnőtteknek Mundruczó Kornél JUPITER HOLDJÁ-t ajánljuk.
Június utolsó napján pénteken 14:00-kor VERDÁK 3., 16:00-kor WONDER WOMAN – utolsó vetítés. 18:30-kor Tom Cruise főszereplésével A MÚMIA, majd este 20:30-kor CSAJOK HAJNALIG Scarlett Johansonnal.
Július 1-jén szombaton 14:00-kor VERDÁK 3., 16:00-kor Arnold Schwarzeneggerrel UTÓHATÁS. 17:45-kor A MÚMIA, 19:45-kor ÉLESÍTVE. Az angol akcióthrillerből: Alice Racine egykor a CIA legjobb kihallgatói közé tartozott, ám pályáját derékba törte, hogy nem tudott megelőzni egy több tucatnyi ártatlan életet követelő párizsi terrortámadást. Visszavonultan él Londonban és hivatali munkát lát el a kormány megbízásából, mikor visszahívják az ügynökséghez, hogy kapcsolatba lépjen egy gyanúsítottal, akiből egy újabb, közelgő támadásról kell információt kiszedni. Alice-nek sikerül szóra bírnia a foglyot, ám mielőtt továbbítaná feletteseinek az információt, hívást kap Langleyből. Csakhamar ráébred, hogy felültették, a CIA-be pedig áruló épült be. Menekülőre fogja és a kevés megbízható ismerőse segítségével igyekszik felkutatni a felelősöket, s az idővel versenyt futva megakadályozni egy halálos biológiai támadást London polgárai ellen.
Este 21:30-kor CSAJOK HAJNALIG 🙂 Akinek netán nem jutna jegy a péntek fél kilences előadásra – ne csüggedjen, jó időpont az a szombat késői ehhez a filmhez 🙂

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

SZÁMÍTUNK RÁD!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s