Kojot | vetítés és közönségtalálka február 17-én


kojot_01

Még szerdán délután hívott Kostyál Márk filmrendező, szívesen megnézné a mozit – kíváncsi hogy szól a film nálunk. Épp akkor érkezett a kópia Miskolcról és a lejátszási kulcs ímélen… Mire Márk és a főszereplő Mészáros András megérkezett, a vetítőre került a Kojot. Beültünk a moziterembe és indítottuk a filmet. A két fiatalember lenyűgözve nézték a képkockákat – mit tagadjam én is 🙂 – néha egy-egy instrukció a mozigépháznak. Gyorsan meg is állapítottuk – nagyon jól fog szólni a film és a mozivászon is különleges hátteret biztosít a csodálatos felvételeknek. Nem fogok filmkritikát írni ez a nagyok dolga – a nézőkre, a nézőkben bízom.
Lehet hogy nem mondtam? A film nagy részét itt forgatták Bajóton! A filmkockákon barátok köszönnek vissza – bajóti arcok, helyszínek, tájkép, a pincesor. Látni kell, “tarisznyások” előnyben!
S ami már biztos: ma délután 17:00-kor vetítjük a filmet először – 19:15-től itt lesz velünk a film forgalmazója, Kostyál Márk a Kojot rendezője és Mészáros András színész, főszereplő. 20:30-kor – illetve a közönségtalálkozó után ismét vetítjük a Kojot-ot.
Szeretettel várunk Benneteket – a közönségtalálkozóra természetesen nincs belépő 🙂 A FÖLD MINDEN…

 

SZÁMÍTUNK RÁD!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s