Szeptember 23-24-re


Indul a mozihétvége. 10 film, 10 vetítés.
23-án 14:00-kor ELLIOTT, A SÁRKÁNY 3D-ben – a látványos amerikai családi kalandfilmet utoljára vetítjük.
16:00-kor FLORENCE – A TÖKÉLETLEN HANG c. filmet játsszuk Meryl Streep és Hugh Grant főszereplésével.
18:00-kor MESTERGYILKOS – A FELTÁMADÁS akciófilm következik Jason Statham-mel.
19:45-kor VAKSÖTÉT!
21:30-kor A REMÉNY RECEPTJE c. japán-francia-német filmdrámával zárjuk a napot. Tokue, a kedves idős asszony megkeresi Sentarót, az utcai palacsintasütő tulajdonosát, és munkát kér tőle. A férfit meggyőzi Tokue házi készítésű édesbabzseléjének mennyei íze. Felveszi az asszonyt, és ezzel kezdetét veszi egy kapcsolat, amelyből Sentaro sokkal többet tanul meg, mint a tökéletes babzselé elkészítésének mesterségét.

24-én 14:00-kor A BARÁTSÁGOS ÓRIÁS c. filmmel nyitunk. Utolsó vetítés 🙂
16:15-kor Kevin Spacey játékával KILENC ÉLET.
17:45-kor BRIDGET JONES BABÁT VÁR. A romantikus vígjáték most szombaton teltházas, a következő hetekben is játsszuk, remélem senki nem marad le róla.
20:00-kor MICSODA SPANYOL ÉJSZAKA! A munkanélküli José különleges állásajánlatot kap a munkaközvetítő irodától: felhívják, hogy ugorjon be a nagyszabású újévi buli televíziós show-jának felvételére, amit augusztus közepén Madridban vesznek fel. Több száz hozzá hasonló szerencsétlent zárnak össze egy hétre, hogy éjjel-nappal együtt izzadjanak a díszletben, s közben tetessék, hogy jól érezzék magukat, valamint idiótán ünnepeljék a kamuújévet – újra és újra. És mindeközben senki sem boldog. A tévések pedig vérverítékkel igyekeznek mosolygós arcokat, szép embereket rögzíteni, miközben balesetek és mindenféle nem várt nehézségek bonyolítják a legvidámabb nap illúzióját.
21:45-kor MONDD KI, HOGY UBORKA! Francia-belga vígjáték Philippe Mars mindenkinek meg akar felelni. Jó apa, barátságos exférj, segítőkész kolléga és megértő testvér szeretne lenni. Élete azonban egyre inkább letér a megszokott pályáról. Fia megszállott vegetáriánus lesz, lánya kényszeresen magol, nővére pedig óriás festményeket fest és állít ki meztelen szüleikről. Ráadásul a munkahelyén még pszichésen instabil kollégája, Jerőme dührohamait is el kell viselnie. Egy különlegesen kellemetlen eset után Jerőme hirtelen megjelenik Philippe lakásán. Egy fiatal nőt is magával hoz, aki nemrég szabadult az elmegyógyintézetből. Az egyre inkább elharapózó káosz eleinte egymás ellen fordítja a család tagjait…

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

Reklámok

SZÁMÍTUNK RÁD!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s