AJÁNLÓ ÁPRILIS 29-30-RA ÉS MÁJUS 4-RE


Április 29-én pénteken 14:30-kor a mexikói NYAKAS KAKAS rajzfilmmel kezdjük 3D-ben, 16:15-kor már a DZSUNGEL KÖNYVÉT játsszuk szintén 3D-ben. 18:30-kor a MAMA c. szinkronos spanyol filmet adjuk Penélope Cruz főszereplésével. 20:30-kor már az új magyar thriller a HUROK forog a vásznon.

Április 30-án szombaton a péntekihez hasonlóan NYAKAS KAKAS és DZSUNGEL KÖNYVE a két első vetítés, majd a fergeteges francia vígjáték a JÖTTÜNK, LÁTTUNK, VISSZAMENNÉNK 3. Jean Renoval és Christian Clavier-vel kerül a gépbe 18:30-kor. Este ismét a HUROK c. magyar filmet játsszuk.

Május 4-én szerdán 14:00-tól a MAMA c. szinkronos spanyol filmet játszukk Penélope Cruz főszereplésével. A megrázó történet egy mammográfiai vizsgálattal indul… 16:00-kor a klasszikus francia vígjáték a JÖTTÜNK, LÁTTUNK, VISSZAMENNÉNK 3. Jean Renoval és Christian Clavier-vel pörög, 18:00-tól a HUROK, 19:45-től már a MADÁRKÁK c. izlandi filmdráma indul.  Főhőse a 16 éves Ari, akinek egyik napról a másikra felborul az élete… 21:30-tól HARDCORE HENRY! A Hardcore Henry egész történetét belső nézőpontból látjuk: Henry nem emlékszik semmire. Leginkább azért, mert felesége épp most hozta vissza a halálból. Elmondja Henry-nek, hogy hívják, ám ocsúdni sincs ideje, öt perccel később már lőnek rá, feleségét pedig elrabolják. Henry Moszkvában a fél alvilággal találja szembe magát, és mindenki holtan akarja látni. A túlélési ösztön mellett Henry-t a bosszú hajtja: célja az ellenség legyőzése mellett a felesége kiszabadítása.

 

 

 

 

SZÁMÍTUNK RÁD!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s